RSS feeds FacebookTwitterLinkedInVolg mij viaSuivez-moi sur

Management Development: hè nee

De economie trekt weer aan, adviesbureaus zagen het afgelopen jaar hun omzet weer stijgen en de vraag naar MD programma’s neemt weer toe. Maar zijn leiderschapsontwikkelingsprogramma’s nog wel van deze tijd? Toen de directeur van een grote zorginstelling me vroeg een MD programma te ontwerpen, liet ik mij een hardgrondig ‘hè, nee!’ ontvallen.

In dit artikel, dat op 13 maart 2018 werd gepubliceerd op Managementsite, onderzoek ik de vraag wat het effect is van  leiderschapsprogramma’s en onder welke condities dat soort trainingen succesvol kunnen zijn. In een volgend artikel laat ik een andere aanpak zien van management development, die volgde uit mijn gesprek met de directeur van de zorginstelling.

Lees hier het hele artikel.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.