RSS feeds FacebookTwitterLinkedInVolg mij viaSuivez-moi sur

Executive Coaching

Leidinggeven aan een bedrijf of grote organisatie is inspirerend en uitdagend. Toch is het soms eenzaam aan de top. Veel leidinggevenden en ondernemers hebben behoefte aan een onafhankelijke gesprekspartner die met hen kan reflecteren op complexe vraagstukken, zowel in de organisatie en als in hun persoonlijke ontwikkeling. Zoals: Hoe ga je om met de macht en de politieke spelletjes in mijn organisatie? Hoe blijf je trouw aan mijn visie en waarden? Hoe bepaal je de juiste toekomststrategie voor mijn bedrijf? Hoe zorg je voor een duurzame balans tussen werk en privé?

Een externe coach heeft geen belangen en geen agenda, maar stelt u kritische vragen en houdt u een spiegel voor. Daardoor kunt u in alle rust uw gedachten op een rijtje zetten, alternatieven onderzoeken en met hernieuwde energie verder. Als executive coach heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van managers in uiteenlopende organisaties. Ik geef geen adviezen maar help u om uw eigen afweging en keuzes te maken.

voor wie?

Executive coaching is bedoeld voor leidinggevenden die in een complex krachtenveld functioneren en (eind-)verantwoordelijkheid dragen voor een aantal medewerkers, zoals directeuren, ondernemers, middenmanagers, projectmanagers en RvB-leden.Een coachingstraject omvat vijf tot tien gesprekken van maximaal anderhalf uur.

Op basis van een kosteloos intakegesprek bepalen we het aantal gesprekken en maken we afspraken over frequentie en eventuele reflectie-opdrachten. De gesprekken vinden plaats in  Amersfoort. Bij sommige coachingsvragen is een individuele retraite of wandelcoaching meer zinvol.

Afspraak maken voor een orienterend gesprek?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.