RSS feeds FacebookTwitterLinkedInVolg mij viaSuivez-moi sur

Dieptecoaching

Voor mensen die meer bezieling willen in  hun werk en leven

Werken onder druk en met veeleisende targets kan ten koste gaan van je werkplezier. Dan verlies je de zin in het werk en vraag je af wat je eigenlijk beweegt en waarvoor je het eigenlijk doet. Dan kijk je uit naar een andere baan zonder te weten wat je echt wilt. In de meeste organisaties is geen tijd om stil te staan bij zulke vragen. En in je eentje kom je er niet verder mee.

Dieptecoaching biedt een gerichte ondersteuning bij je zoektocht naar bezieling. Na een kosteloos intakegesprek voeren we een aantal gesprekken verdeeld over 6-12 maanden. Daarin gaan we op zoek naar wat je bezielt, waar je passie en je waarden liggen en welke talenten je het liefst inzet. Ook kijken we op wat voor plekken en in wat voor organisaties jij met je passie en talenten het beste tot je recht komt en verschil kunt maken. Samen met de coach verbind je die inzichten met het dagelijkse werk dat je doet. Dat kan betekenen dat je je werk anders aanpakt, maar ook dat je op zoek gaat naar een andere functie of zelfs een andere baan.

Lenette heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat echt belangrijk voor mij is, wat mij inspireert, waar ik goed in ben. Door de sfeer die ze creëerde durfde  ik open en eerlijk te zijn naar mezelf. Samen zochten we hoe ik mijn passies kan vertalen naar mijn werkende leven en hoe ik opgedane inzichten kon omzetten in concrete acties. Zo kon ik heel gericht gaan zoeken en wist ik goed te verwoorden waarom ik deze baan ambieerde. Inmiddels heb ik een nieuwe baan gevonden waar ik ontzettend blij mee ben. De vragen die Lenette stelde gebruik ik nog regelmatig om te zien of ik nog ‘op het juiste spoor’ zit. De coaching is voor mij heel waardevol geweest!” – Femke, Sales & Marketing van De Mentaalmeesters

Lees meer over bezieling

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.