RSS feeds FacebookTwitterLinkedInVolg mij viaSuivez-moi sur

Taal & Tekst

Schrijven is mijn grote passie in het leven. De afgelopen dertig jaar heb ik vele  artikelen en boeken geschreven over leiderschap, bezieling en veranderingen in organisaties. Daarnaast schreef ik twee boeken over verkopen, een boek over spiritualiteit, een kookboek en een boek over de Bourgogne.

Nog steeds schrijf ik regelmatig boeken en artikelen, onder andere voor Managementsite, waar ik redacteur ben van het Channel Zingeving versus Verloedering. In die hoedanigheid begeleid ik vakgenoten die over hun werk willen publiceren. Als je een artikel wilt publiceren of als je rondloopt met een idee voor een artikel voor Managementsite, leg me dat dan gerust voor. 

Niet alleen heb ik veel plezier in schrijven, ik vind het ook leuk om professionals te begeleiden, die vanuit betrokkenheid op hun vak een artikel of boek willen schrijven. Als schrijfcoach help ik hen om hun boeiendste casussen te vertalen in een prettig leesbaar artikel.
Ook ben ik beschikbaar als ghost writer op het gebied van leiderschap, organiseren en veranderen. Ik schrijf portretten van een bedrijf (bijvoorbeeld ter gelegenheid van een jubileum), ik help ondernemers om hun visie op papier te zetten en bestuurders en directeuren om via een blog te communiceren met hun medewerkers.

Wil je contact opnemen? Mail me.